Softwear nog beter bereikbaar!

Wij streven er naar om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, daarom gaan wij vanaf 1 april onderscheid maken tussen storingen en supportvragen.

 

Storing? Bel naar de storingsdienst: 020 – 229 29 29

Support? Mail naar de servicedesk: help@softwear.nl

Wanneer schakelt u de storingsdienst in?

De storingsdienst is bedoeld om u direct te helpen met een acuut probleem, waardoor het niet lukt om uw kassasysteem of backoffice te laten draaien. Bijvoorbeeld het niet kunnen inloggen, het vastlopen van de backoffice, het niet kunnen afrekenen of printen aan de kassa.

 

Bereikbaarheid storingsdienst

Op 1 april 2020 starten wij met de telefonische storingsdienst en zijn wij langer bereikbaar. Hiervoor hebben wij ons team uitgebreid.

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur voor uitsluitend kassastoringen

Zaterdag en zondag van 09.00 tot 19.00 uur voor uitsluitend kassastoringen

Het telefoonnummer, dat voorheen voor de helpdesk werd gebruikt, is nu het telefoonnummer van de storingsdienst: 020 - 229 29 29.Wanneer schakelt u de servicedesk in?

Voor alle overige vragen, die niet direct een effect hebben op de operationele kant van uw bedrijf, vragen wij u een mail te sturen naar help@softwear.nl Omschrijf zo duidelijk mogelijk uw vraag of probleem en voeg, indien mogelijk, een bijlage of foto toe.

Wij zorgen ervoor dat uw vraag of probleem door de juiste medewerker wordt opgepakt. Het streven is om alle binnenkomende vragen op dezelfde werkdag te verwerken.Wist u dat?

Op help.softwear.nl vindt u uitgebreide handleidingen.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze chatfunctie. Deze is actief van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur.

Heeft u een vraag voor Finance, Sales of wilt u een bestelling plaatsen? Mail ook naar help@softwear.nl

 

Vragen?

Het wordt misschien even wennen, maar hiermee kunnen wij de acute problemen sneller verhelpen en de support vragen door de juiste medewerker laten behandelen.