Updates Kassa en Dashboard

In week 16 (13 - 17 april) krijgen de Kassa en de Dashboardrapportage een update. Bij deze de belangrijkste verbeterpunten.

Kassa

Kortingsregels

Kortingsregels kunnen nu ook aangemaakt worden op basis van collectie. Op deze manier kan per collectie een kortingsregel worden aangemaakt en kan dus specifiek op collectie worden afgeprijsd, indien nodig zelfs op leveranciersniveau. Hierdoor zijn de kortingsregels in de kassa een volwaardige vervanging van het afprijzen in de backoffice geworden en zullen deze op termijn verdwijnen. Kortingsregels zijn te vinden in het menu Meer.

Het activeren van inactieve kortingsregels is weer mogelijk.

Op Zicht

Als een Op Zicht bon nog open staat is dit duidelijk aangeven door de groene tekst “Open op Zicht”.

Is een Op Zicht bon afgehandeld is dit duidelijk aangegeven door de rode tekst “Gesloten op Zicht” en kan ook gekeken worden welke kassabon daarvoor is aangemaakt door op “Gerelateerde Bon” te klikken.

Dashboard

Het bedrag per bon wordt nu nauwkeuriger berekend als men de waardecheques als artikel inneemt. Ook worden alle transacties meegenomen in de cirkeldiagram “Per artikelgroep”.

 

Dashboard Rapportage

Zowel in de Artikelstatus als Verkopen per klant blijven de kolomhoofden in beeld als er naar beneden wordt gescrold.

Ook is in de vaste periodekeuze de optie Gisteren toegevoegd.

En ook hier wordt het gemiddelde bedrag per bon in het menu Omzet nauwkeuriger berekend als de waardecheques als artikel worden ingenomen.

https://softwearconnect.atlassian.net/wiki/spaces/SWHELP/pages/429031425

 

Mijn organisatie

Als men gebruik maakt van de nieuwste kasopmaak (Shift), kan een kasopmaak niet meer heropend worden. De mogelijkheid om hem te heropenen is nu ook verdwenen in het menu Mijn Organisatie. Tevens is daar het overzicht van de afgesloten kasopmaken uitgebreid met de begin- en eindtijd van elke Shift.

https://softwearconnect.atlassian.net/wiki/spaces/SWHELP/pages/681377793