Automatisch bestellen in 10 eenvoudige stappen

Handleiding Auto Replenishment Tool instellen

 

Beste ondernemer,

Welkom bij de handleiding voor het instellen van automatische bestellingen met behulp van de Auto Replenishment Tool. Volg deze eenvoudige stappen om het configuratieproces succesvol af te ronden. Voor visuele begeleiding verwijzen we je naar de video onderaan de pagina. Heb je specifieke vragen? Bekijk dan de FAQ-sectie onderaan voor gedetailleerde antwoorden. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

 

Stap 1: Inloggen op het beheerdersaccount

Start door in te loggen op je beheerdersaccount. Dit is het account waarmee je toegang hebt tot alle instellingen.

Bekijk deze link als je niet weet hoe je kunt inloggen als eigenaar.

 


Stap 2: Navigeer naar de app 'Latest Collection'

Eenmaal ingelogd, navigeer je naar de app Latest Collection

 

 


Stap 3: Selecteer het merk

Selecteer het specifieke merk waarvoor je automatisch bestellen wilt instellen.

 

 

 


Stap 4: Instellen minimale bestelwaarde

Om de minimale bestelwaarde van de leverancier in te stellen, klik je op de regel 'Configureer'. Vervolgens, binnen het configuratiescherm, zoek je naar de sectie 'free shipping threshold'. Hier vul je de minimale bestelwaarde van de leverancier in. Ten slotte, om de ingevoerde instellingen te bewaren, klik je op 'Opslaan'.

 

 

 

 


Stap 5: Kies opnieuw het merk

Selecteer opnieuw het specifieke merk waarvoor je automatisch bestellen wilt gaan instellen. Klik nu op de button 'Laat artikelen zien'. 

 

 


Stap 6: Alle artikelen van het desbetreffende merk

In dit scherm zie je alle artikelen van dit merk, elk gemarkeerd met een kleur; groen of blauw. Blauw geeft aan dat deze artikelen al in jouw systeem staan, terwijl groen betekent dat ze nog niet zijn gedownload.

 

Kies het artikel waarvoor je de automatische bestelling voor gaat instellen. 


Stap 7: Artikelinformatie & barcodes

Nu is het tijd om specifiek in te zoomen op het artikel waarvoor je de automatische bestelling wilt instellen. Het scherm laat gedetailleerde artikelinformatie en vier tabbladen zien: 'Barcodes', 'Voorraad', 'Nabestellen' en 'Handmatige labels'.

 

Richt je aandacht eerst op het tabblad 'Barcodes'. Hier kun je direct zien of het artikel al in jouw systeem staat met de juiste barcode. Een correcte barcode moet minimaal 12/13 tekens lang zijn en mag niet beginnen met 2 of 000.

 

Controleer zorgvuldig of de barcode aan deze criteria voldoet. Als het artikel een groene kleur heeft, klik dan eerst op de drie puntjes en selecteer 'Download' voordat je doorgaat met het instellen van de automatische bestelling. Door deze stap te volgen, zorg je ervoor dat de juiste barcodegegevens worden toegevoegd aan jouw systeem, waardoor de nauwkeurigheid van je voorraadbeheer wordt gegarandeerd.


Stap 8: Nabestellen

Ga naar het tabblad ‘Nabestellen’. In de rechterkolom geef je aan voor welk filiaal of magazijn je deze automatische bestelling wilt uitvoeren. Klik op het pijltje voor een dropdownmenu.

 


Stap 9: Vul de minimale voorraad in

Ga naar het vak waar je de minimale voorraad kunt specificeren. Voer de gewenste minimale voorraad in per kleur en maat die je wilt behouden in jouw voorraad. Zorg ervoor dat je deze stap voor elk artikel afzonderlijk herhaalt.

 

Door deze informatie correct in te voeren, zorg je ervoor dat AutoBAL op de hoogte is van je voorraadvereisten en automatisch bestellingen zal plaatsen om aan deze eisen te voldoen.


Stap 10: Sla de automatische bestelling op

Als alles is ingevuld, zie je rechtsboven de groene knop 'Opslaan'. Klik hierop om de automatische bestelling te plaatsen.

 

 

 

Inloggen softwearconnect.png

Latest Collection Home apps voor.png
App Latest Collection
 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 


En dat is het! Vanaf nu word je voorraad automatisch bijgevuld volgens de door jou ingestelde voorwaarden.

Indien je onverhoopt een barcode tegenkomt die begint met '000', aarzel dan niet om direct een e-mail te sturen naar help@softwear.nl met een gedetailleerde beschrijving van het betreffende artikel. Ons supportteam staat klaar om je snel en efficiënt te assisteren.

Mocht je nog verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen en jouw ervaring met de Auto Replanishment Tool zo soepel mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet,

Team Latest Collection by Softwear

Video ‘Auto Replenishment tool’

 

FAQ

 

Q Kan ik de ingevoerde regel kopieren?

A Ja, je kunt de ingevoerde regel kopiëren door de aantallen in te vullen en vervolgens in het midden van de regel te klikken. Wanneer je dan op de andere regel klikt, wordt automatisch de vorige regel toegevoegd. Als je er nog een keer op klikt, zet het systeem alle aantallen van die regel op 0.